Sporten in onze sporthal

Of u nu wilt badmintonnen, basketballen, zaalvoetballen, volleyballen of korfballen. In onze sporthal zijn allerlei verenigingen actief waar u uw sportiviteit kwijt kunt. Lees verder

Alles wat je wilt weten over zwemles

Graag nodigen wij u uit om een bezoekje te brengen aan onze zwemlespagina's. Hier vindt u alle informatie over zwemlessen bij zwembad Het Polderbad.

Lees verder

Sporten in onze sporthal

Of u nu wilt badmintonnen, basketballen, zaalvoetballen, volleyballen of korfballen. In onze sporthal zijn allerlei verenigingen actief waar u uw sportiviteit kwijt kunt.

Lees verder

Welkom bij Sportcentrum Parkzoom!

Welkom op de website van Sportcentrum Parkzoom! Het sportcentrum bestaat uit zwembad het Polderbad, de Parkzoomhal en een sfeervolle brasserie. In ons zwembad kunt u dagelijks genieten van zwemactiviteiten voor jong en oud, de Parkzoomhal wordt veel gebruikt door scholen en sportverenigingen, maar is ook te huur. En in onze gezellige horecagelegenheid kunt u een drankje of wat te eten nuttigen. Bovendien kunt u bij ons ook onder de zonnebank of even lekker in het turksstoombad en de infraroodsauna! Reden genoeg voor een bezoek!

Dus graag tot ziens,
Het team van Sportcentrum Parkzoom

In ons sportcentrum kunt u terecht voor diverse activiteiten: